Online francouzská podpora

online francouzská podpora
Francouzské onlineslužby

Naše agentura, která těží ze značných dovedností při tvorbě a provozem webových stránek ale i elektronických obchodů. Pomůže vám při tvorbě vašeho webu. Díky našemu zvládnutí nejnovějších technologií pro vývoj webových aplikací a naší odbornosti v oblasti webového designu si můžete být jisti stránkami, které vám pomohou při rozvoji vašeho podnikání.

Dále se zaměřujeme na online sociální přítomnost a jsme schopný se kvalitně starat o vaši webovou komunikaci ve francouzštině.

Jak vám můžeme pomoci?

Vytvoření webové stránky ve francouzštině

Open Source CMS, nejpoužívanější ve světě WordPress (přibližně 30% webů), je dokonalým nástrojem pro vytvoření vaší prezentace. Jednoduché, flexibilní, škálovatelné a efektivní, vytvoříme s vámi vitrínu, která zlepší vaše podnikání. Ukažte všem své know-how, své hodnoty a přimějte je, aby vám chtěli věřit.

Vytvoření e-shopu ve Francouzštině

CMS e-commerce Made in France a Open Source (více než 300 000 e-commerce obchodů) Prestashop je nejvhodnějším řešením pro vytvoření online obchodu.

Socialní sítě ve francouzštině
Sociální sítě se staly nezbytnými a nyní jsou zakotveny v našich zvycích! Za méně než 10 let tyto platformy přinesly revoluci ve vzorcích spotřeby a komunikačních strategiích. Svěřte nám správu vašich sociálních sítí (Facebook, Instagram, Linkedin atd.), Naši komunitní manažeři vám pomohou s nastavením vysoce výkonné a výnosné komunikační strategie. Udělejte ze sociálních médií základní kámen vaší digitální komunikační strategie.
Zákaznická podpora ve francouzštině

Zákaznický servis je základním nástrojem pro spokojenost zákazníka. Umožňuje reagovat na specifika požadavku, podporovat při nákupu a reagovat na jakékoli dotazy a nespokojenost po nákupu. Jedná se o věrnostní nástroj, který splňuje očekávání zákazníků v oblasti personalizace. Obraz značky prochází jejím zákaznickým servisem, spotřebitel hodnotí službu jako celek. Vektorem vztahů se zákazníky není jen marketing. 

Získejte online podporuve francouzském jazyce

Pomůžeme vám s on linem ve Francii!