Překlady a korektury ve francouzstině

Překlady česky a francouzsky
Profesionální překladatelské a korekturní služby

Dobrý překlad spočívá ve vytvoření mostu mezi zdrojovým jazykem a cílovým jazykem. Cílem je vymazat všechny známky z překladu, aby měl čtenář pocit, že čte text v jejich rodném jazyce.

Překlady a korektury ve francouzštině
Vlastnosti profesionálního překladatele

Kromě jednoduché jazykové úpravy musí překlad nutně zahrnovat podrobnou znalost obou jazyků, ale také zvládnutí jemností zdrojového jazyka, aby je bylo možné reprodukovat v cílovém jazyce. Překladatel musí mít také důkladné znalosti o technických a kulturních souvislostech, na které je překlad zaměřen.

Technické a vědecké překlady

Uživatelské manuály, návod k použití, produktový list…

Právní překlady

 Smlouvy, rozsudky, firemní rejstříky, licence…

Lékařské překlady

Zprávy, zdravotnické přístroje, farmaceutické překlady…

Finanční překlady

Finanční výkazy, zprávy o auditu, výroční zprávy…

Další specializované překlady

Kosmetika, marketing a reklama, potravinářský průmysl…

Naléhavý překlad

Realizace překladů ve velmi krátkých termínech

Soudní překlady

Mezinárodní výzvy k podávání nabídek, řidičské průkazy, víza, dokumenty určené pro správu …

Překlad webových stránek

Elektronický obchod, mobilní aplikace, SEO překlady…

Kontrola kvalityvašeho psaní

Kromě věrného překladu textu je často nutné pokračovat v revizi vámi přeložených textů, abychom ověřili přesnost konkrétních právních nebo obchodních výrazů, nebo jednoduše zajistili soulad mezi různými každodenními jazykovými výrazy.

Korektury vašich překladů

K provedení této jazykové revize nebo srovnávacího čtení vyzýváme kvalifikované a zkušené lingvisty a překladatele, jejichž mateřský jazyk je stejný jako cílový jazyk. Tito odborníci se specializací na korektury a překlady zaručují kvalitu vašeho psaní a image vaší společnosti.

Díky této opravě z vašich profesionálních dokumentů zmizí chyby překladu a jakékoli překlepy (nesprávná interpretace, falešní přátelé, nadměrný překlad, typografické chyby, příliš doslovný překlad atd.). Můžeme korektury, revize a opravy vašich textů ve francouzštině. Naši zkušení překladatelé projdou všechny vaše dokumenty a získají vysoce kvalitní text věrný originálu.

Korektury všech vašich spisů

Dokážeme korigovat a přepsat všechny vaše texty, i když se nejedná o překlady. V případě potřeby obohatíme text, pokud je slovní zásoba příliš nízká, vylepšíme syntaxi a opravíme všechny překlepy. Abyste se vyhnuli nepříjemným překvapením, svěřte korektury svých textů našim odborníkům bez ohledu na jazyk a typ příslušného dokumentu.

Korektury a přepisování SEO

Máte texty ve francouzštině, které je třeba přepsat, aby je bylo možné optimalizovat pro vyhledávače? Máme odborníky specializující se na korektury SEO.

Získejte překlad nebo korekturuve francouzském jazyce

Pomůžeme vám s vaší problematikou!